Hund som ser ned

»Jeg vet ingenting om hvordan livet skal leves, holdes. Jeg har bare lest noe, det brenner opp som papir i ovnen, bokside på bokside om andres liv, jeg har ikke kjent det, lagt det inni foldene på kroppen min»

fra «Hund som ser ned»

Mennesker prater, vrimler og ler, og noen er på vei hjem. De, og jeg, har vært til stede på boklanseringen til Line Nyborg. Liselotte ønsket velkommen, Merete Klingen og Katja sang. Redaktøren Marte fortalte litt om prosessen hun hadde vært en del av.

Vi spiste nydelig mat og det var fest i glassene. 

Så leste Line leste høyt fra sin splitter nye bok  «Hund som ser ned». Den var så fersk at forfatteren selv ikke hadde holdt i den. Hun leste noen sider. Mange ble berørte da. Det blir servert deilig mat, deilig champagne og vakker musikk, men dette var høydepunktet vi hadde kommet for.  

Det kom mange fine folk som ville være med på dette, vi måtte sette frem ekstra krakker, og kanskje noen til og med måtte stå, men det gjorde ikke noe fordi det ble så fint.

På bilde over:

Line Nyborg signerer bøker.

Redaktør Marte Finess Tretvoll fra Cappelen til venstre, og gjester har begynt å komme i bakgrunnen. 

Publisert av Litteratur for alle

Vi holder leselederkurs etter metoden Shared Reading og kurs i kreativ- og helsefremmende skriving. Foredragsholder; om forfattere, bøker og litteraturens nytteverdi.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: