Musikktekster er også litteratur

Musikktekster er også litteratur. Det fikk vi oppleve fredag kveld 20.9 under Bjørg Vik dagenei sal 2, i Ælvespeilet. Primus motor Astrid Borchrevink-Lund  og Per Erik Bachanan Andersen ønsket velkommen og presenterte noen smakebiter fra diktboka «Storgata» som er selvskrevne dikt utgitt i bokform og tonesatt. Guttorm Guttormsen, Nina Gromstad, Stig Sjøstrøm og Jan Olav Renvåg og dikteren skapte gode stemningsbilder fra Porsgrunn og det var en god åpning på denne blåfredagen.

Videre kom Larvik/Sandefjord Kristian Kaupang med noen smakebiter fra sin LP som snart er ute. Han hadde nære fine tekster,

Så var det hovedpersonen Erlend Ropstad sin tur. Begeistret oss med såre, gode tekster og sin tilstedeværelse og formidlingsevne. Med seg hadde han Gunnar Sæter på perkusjon og Erlend Viken på fele.  Det er en råskap, en nærhet i stemme og uttrykk. Ganske mørkt, – akkurat som bildene; )

 

 

 

 

Publisert av Litteratur for alle

Vi holder leselederkurs etter metoden Shared Reading og kurs i kreativ- og helsefremmende skriving. Foredragsholder; om forfattere, bøker og litteraturens nytteverdi.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: