Flere skal med!

fullsizeoutput_3b02

Inn denne døren kommer det nå inn flere aktører. Det betyr flere aktiviteter og tilbud! I tillegg til Liselotte Steinwender så kommer nå Aage Andersen inn. Han er en del av Solstadprosjektet i Sandefjord,  og driver Epos forlag  Dette vil blant annet medføre et utvidet boksalg hos oss. Vi er nå tre selvstendige aktører, som vil sørge for fine og varierte tilbud hvor litteraturen alltid står som det sentrale utgangspunktet.

Følg med for videre oppdateringer.

Ta kontakt hvis du har spørsmål, gode ideer og tanker:

 

Publisert av Litteratur for alle

Vi holder leselederkurs etter metoden Shared Reading og kurs i kreativ- og helsefremmende skriving. Foredragsholder; om forfattere, bøker og litteraturens nytteverdi.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: