Foredrag. Høytlesning. Biblioterapi.
Jeg holder foredrag i forskjellige varianter, og trives like godt med dem alle.

 

Jeg tilbyr følgende foredrag, varighet fra 30 – 60 min:

Foredragene passer for bibliotekarer og foreninger, og jeg har fin erfaring med å bruke dem som undervisningssupplement ( innen helsefag).

Ps Siden foredragene kan tilpasses, og kan vri og vendes på – passer de i grunnen for alle. 

Ferdig pakka:  Her tilbys en 60 minutters litterær gavepakke. Denne pakken  tar for seg fire ulike tematikker.  Romanene er håndplukket av  Linn Steier og meg selv.

Bonus: På bakgrunn av forarbeidet vårt som består av en mengde bøker i de ulike temaene,  vil vi sitte igjen med gode litteraturlister, i fire ulike temaer. Disse litteraturlistene tilbyr vi sammen med foredraget!

Dette foredraget er spesielt godt egnet for bibliotek, fordi på kjøpet, følger det med fire litteraturlister med godt gjennomarbeidet lesestoff .  Dette er et utmerket utgangspunkt for gode utstillinger med bokanbefalinger til glede for lånere og ansatte. 

(Linn Steier har en usannsynlig stor lesekapasitet. Hun er manuskonsulent for ulike forlag og jobber på Norli i Sandefjord).

christmas-xmas-gifts-presents.jpg

Om Shared Reading: Foredraget gir ett innblikk i  de ulike formene for biblioterapi,  og litteratur som kan egne seg for nettopp dette. Foredraget tar spesielt for seg Shared Reading som metode.  Foredraget passer godt for de som vil høre mer om biblioterapi og  Shared Reading spesielt. 

Shared Reading/Lesesirkel: Er du nysgjerrig, ønsker du å finne ut om dette er noe for deg? Følg med på facebooksiden «Kirsten Muhle» der vil det med jevne mellomrom dukke opp Lesesirkel etter Shared Reading metoden som du kan melde deg på. Ønsker du å arrangere lesesirkel etter denne metoden kan jeg bistå.

lesesirkel.jpg

Om litteratur : Dette foredraget tar for seg viktigheten av litteraturen.  Hvilken betydning har litteratur for menneskene, hva er det som skjer i, og med oss når vi leser litteratur? Jeg trekker frem ulik litteratur og leser høyt fra utvalgte tekster.   Varighet 45 minutter. Foredraget passer for alle

Et portrett av Cora Sandel: Foredraget tar for seg livet til Cora Sandel (Sara Ceciliea Gørvell Fabricius) og avsluttes med en Albertemonolog. Albertemonologen er en presentasjon av Cora Sandel`s trilogi om Alberte, som fremdeles er like aktuell gjennom de store spørsmålene hun stiller.  Cora Sandel f.  20.12.1880 – 3.4.197 Varighet: 45 min

I medvind og motbør med Erik Bye:  Sammen med  Gokstad kystlags kor «Nordre Skur og Ballast» formidles Erik Bye`s liv i ord og toner. Erik Bye ruver som en kjempe i vår bevissthet. Han var poeten, forfatteren og visesangeren som lærte oss kunsten å leve. Dette foredraget krever at det er plass til et kor.  Erik Bye f. 1.3.1926 – 13.10.2004. Varighet 60 min.

I medvind og motbør med Erik Bye:Erik Bye ruver som en kjempe i vår bevissthet. Han var poeten, forfatteren og visesangeren som lærte oss kunsten å leve. Erik Bye f. 1.3.1926 – 13.10.2004. Varighet 45 min. 

«Dagen i morgen skal bli vår beste dag»

Lyrikk til morgenkaffen: Dette er en kort sekvens på 20  – 30 minutter. Her leser jeg lyrikk og kortere tekster. Tekstene er tenkt som en god overgang mellom natt og dag, og er valgt med tanke på å løfte deg gjennom dagen. Diktene nytes best sammen med en kopp kaffe, og gjerne i følge med May Haraldsen

Lunsjlyrikk: Dette er en kort sekvens på 20 – 30 minutter. Jeg leser lyrikk og kortere tekster. Tekstene er tenkt som et avbrekk på dagen, et pusterom. Diktene nytes utmerket sammen med matpakken, og gjerne i følge med May Haraldsen.

Foredrag fra 3.500 –  4. 400

Ta kontakt med meg her: kirstenmuhle@hotmail.com/tlf 93 22 30 40

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s