Jeg tilbyr følgende foredrag, varighet ca 50 min:

Et portrett av Cora Sandel: Foredraget tar for seg livet til Cora Sandel (Sara Ceciliea Gørvell Fabricius) og avsluttes med en Albertemonolog. Albertemonologen er en presentasjon av Cora Sandel`s trilogi om Alberte, som fremdeles er like aktuell gjennom de store spørsmålene hun stiller.  Cora Sandel f.  20.12.1880 – 3.4.1978

Et portrett av Tove Ditlevsen: Tove Irma Margit Ditlevsen var en dansk forfatter som vokste opp i arbeiderstrøket på Vesterbro i København. I dette foredraget følger vi hennes livsløp, parallelt med hennes forfatterskap. Tove Ditlevsen f. 14.12.1917 – 7.3.1976

Et portrett av  Hans Børli:  Hans Børli er for mange kjent som «Skogens dikter».  Hans tekster og dikt er kloke og nære naturen,  som han levde tett på i sitt yrke som skogsarbeider. I dette foredraget forteller jeg om,  og leser diktene til Hans Børli. Hans Børli f. 8.12.1918 – 26.8.1989 (Hans Børli har 100 års jubileum i år)

I medvind og motbør med Erik Bye:  Sammen med  Gokstad kystlags kor «Nordre Skur og Ballast» formidles Erik Bye`s liv i ord og toner. Erik Bye ruver som en kjempe i vår bevissthet. Han var poeten, forfatteren og visesangeren som lærte oss kunsten å leve. Dette foredraget krever at det er plass til et kor.  Erik Bye f. 1.3.1926 – 13.10.2004.

«Dagen i morgen skal bli vår beste dag»

Lyrikk til morgenkaffen: Dette er en kort sekvens på 20  – 30 minutter. Her leser jeg lyrikk og kortere tekster. Tekstene er tenkt som en god overgang mellom natt og dag, og er valgt ut med tanke på å løfte deg gjennom dagen. Diktene nytes best sammen med en kopp kaffe.

Lunsjlyrikk: Dette er en kort sekvens på 20 – 30 minutter. Jeg leser lyrikk og kortere tekster. Tekstene er tenkt som et avbrekk på dagen, et pusterom. Diktene nytes utmerket sammen med matpakken.

Ta kontakt med meg her:

Ps. Ønskes diktlesing til ettermiddagskaffen, så skal vi nok bli enig…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s