Om meg

43878694_273847963244872_3234333647762882560_o

Kirsten Muhle

Jeg er utdannet homeopat ved Norsk Akademi for Naturmedisin 2000-2005, og jobbet senere på Majorstuen Osteopatiklinikk og i tillegg med undervisning i helsefag som sykdomslære, psykologi, anatomi og fysiologi. I de siste årene har hun vært gjesteforeleser ved Høyskolen i Buskerud og Vestfold.
I 2009 flyttet jeg til Sandefjord, og i 2012 ble hun ansatt som arrangementsansvarlig og litteraturformidler ved Sandefjord bibliotek, hvor jeg holdt til fram til mars i år. Der jobbet jeg med større prosjekter som Litteraturhus Vestfold og Prosjekt Pusterommet – et samarbeidsprosjekt mellom bibliotek og folkehelse. I perioder hadde hun også hatt ansvar for den visuelle litteraturformidlingen i tillegg til å være med å utforme litterære arrangementer. Jeg var igangsetter av ulike formidlingsarrangementer som «Litterært julebord», «May og meg – morgenlyrikk» og delaktig i utformingen og gjennomføringen av debattserien «Debatt & Mingling».
Siden 2009 har jeg bokbadet/intervjuet, både kjente og mindre kjente, bl.a. på litteraturfestivaler, biblioteket og kafeer.
Jeg er en allsidig, aktiv og velorientert leser både av klassiske og moderne tekster.
Jeg er, etterhvert – en erfaren og etterspurt foredragsholder.
Videre kan jeg fortelle at jeg er ambassadør for Verdensdagen for psykisk helse og brenner spesielt for litteratur og helse. Jeg er også aktivFjorden Sanitetsforening.
Våre 2017 leseguidekurs i Danmark, og har siden da driftet lesegrupper etter Shared Reading metoden. Sommer/høst 2019 leselederkurs hos Reader Organisation.
Sammen med tidligere kollega May Haraldsen har jeg organisert og holdt flere diktarrangementer.
Jeg har kontor i Kongensgate 37, i lokalet til Litteratur for alle, som jeg er med å drifter. Her holder jeg også lese og skrivegrupper, og andre litterære arrangement.

 

TA KONTAKT MED MEG HER:

 

 

 

Mine foredrag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: