43878694_273847963244872_3234333647762882560_o
Kirsten Muhle
Kirsten er utdannet homeopat ved Norsk Akademi for Naturmedisin 2000-2005, og jobbet senere på Majorstuen Osteopatiklinikk og i tillegg med undervisning i helsefag som sykdomslære, psykologi, anatomi og fysiologi. I de siste årene har hun vært gjesteforeleser ved Høyskolen i Buskerud og Vestfold.
I 2009 flyttet hun til Sandefjord, og i 2012 ble hun ansatt som arrangementsansvarlig og litteraturformidler ved Sandefjord bibliotek, hvor hun holdt til fram til mars i år. Der jobbet hun med større prosjekter som Litteraturhus Vestfold og Prosjekt Pusterommet – et samarbeidsprosjekt mellom bibliotek og folkehelse. I perioder hadde hun også hatt ansvar for den visuelle litteraturformidlingen i tillegg til å være med å utforme litterære arrangementer. Kirsten var igangsetter av ulike formidlingsarrangementer som «Litterært julebord», «May og meg – morgenlyrikk» og delaktig i utformingen og gjennomføringen av debattserien «Debatt & Mingling».
Siden 2009 har hun bokbadet/intervjuet, både kjente og mindre kjente, bl.a. på litteraturfestivaler, biblioteket og Cordelias hus – en tidligere litterær kafé i byen. Hun er en allsidig, aktiv og velorientert leser både av klassiske og moderne tekster. Hun er også en erfaren og etterspurt foredragsholder.
Kirsten er ambassadør for Verdensdagen for psykisk helse og brenner spesielt for litteratur og helse. Hun er også aktiv i organisasjonen Sisterhood. Fra sitt arbeid på biblioteket har hun lang og bred erfaring med å lede lesegrupper etter Shared Reading-metoden. I 2017 tok hun et leseguidekurs i Danmark.
Sammen med sin kollega May Haraldsen har hun organisert og holdt flere diktarrangementer både på biblioteket og andre steder, som på kafé.Kirsten er en svært god organisator og motivator og en orkan av gode idéer.
Nå jobber Kirsten som vikar i Norli bokhandel, og i ET EGET ROM fortsetter hun sammen med Liselotte å tilby lesesirkler etter Shared Reading-metoden annenhver torsdag, og sammen med May arrangerer hun Les dikt! en lørdag formiddag i måneden hvor de ønsker å spre gleden ved å lese dikt. I tillegg til disse faste arrangementene, holder hun foredrag, gir forfatterintervjuer og mye annet som hun selv ikke vet om ennå! (Skrevet av min kollega Liselotte Steinwender, som jeg drifter Litteratur for alle sammen med!)

Mine foredrag