Nå:

Jeg, Kirsten Muhle har tidligere vært ansatt som arrangementansvarlig og litteraturformidler på Sandefjord bibliotek (sept 2012 frem ultimo mars 2018). Der har jeg jobbet med større prosjekter som  Litteraturhus Vestfold og Prosjekt Pusterommet – et samarbeidsprosjekt mellom bibliotek og folkehelse . I perioder hadde jeg også ansvaret for den visuelle litteraturformidlingen i tillegg til å få være med å utforme litterære arrangement. Jeg var  igangsetter av ulike formidlingsarrangement som «Litterært julebord», «May og meg – morgenlyrikk» og  delaktig i utformingen og gjennomføringen av debattserien «Debatt & Mingling».

Tidligere:

Jeg er utdannet homeopat ved Norsk Akademi for Naturmedisin 2000-2005, og jobbet senere på Majorstuen Osteopatiklinnikk og i tillegg med  undervisning i helsefag som sykdomslære,  psykologi, anatomi og fysiologi. I de siste årene har jeg vært gjesteforeleser ved Høyskolen i Buskerud og Vestfold. Våren 2017 tok jeg et leseguidekurs i Danmark og holder nå lesegrupper etter metoden shared reading/felleslesing.

Jeg har siden 2009 holdt en rekke bokbad. (Som startet på en nydelig kafè som het Cordelias Hus) da jeg flyttet til Sandefjord samme år. Høsten 2011 startet jeg som vikar på Sandefjord bibliotek, og da det året etter ble utlyst en kreativ og interessant stilling søkte jeg på denne. Denne stillingen er i store endringer og jeg har valgt å si opp stillingen. Fra 1. april 2018 er jeg å betegne som freelancer. Det er en spennende tid jeg går i møte.

IMG_0592
Foto Jonas Rydèn